Workshops

Versterker WORKSHOP

DATUM:  stuur me een bericht voor een afspraak op maat

Ik geef  een workshops waar je, met mijn hulp en begeleiding, een eigen buizen versterker maakt. Beschikbare dagen zijn zaterdag en zondag, of op afspraak.  Individueel tot maximaal 3 deelnemeners.

“De workshop bij Thijs voor het bouwen van een custom gitaar buizenversterker was geweldig. Het resultaat is een super klinkende 50W versterker met 3 voices van een mooi clean channel tot een flink overstuurd distortion channel. Onder de begeleiding van Thijs is het gelukt om in 1 dag van niets een unieke custom buizenversterker te maken. Ik gebruik hem nu iedere dag. Als je iets unieks wilt en ook het gevoel hebben dat je het zelf hebt gebouwd, dan moet je deze workshop volgen.”
Ronald Verbraak
Heerewaarden

Lees meer!

Overdrive Pedaal WORKSHOP

DATUM:  stuur me een bericht voor een afspraak op maat

Wil je beginnen met een eenvoudigere workshop. Dan kun je meedoen aan mijn overdrivepedaal-workshop van 3 uur in Leiden. Je gaat zelf een overdrive pedaal leren bouwen en ik leg je uit hoe je hem naar je eigen smaak kan modificeren. Beschikbare dagen zijn zaterdag en zondag, of op afspraak. Individueel tot maximaal 3 deelnemers.

Lees meer!